Trentwood is gespecialiseerd in de import van hardhout en hardhoutproducten uit Zuidoost-Azië, maar ook Bamboe uit China. Bamboe uit China is de laatste vijf jaar ons nieuwe alternatief geworden en wordt steeds meer toegepast als vervanger voor hout in het algemeen. Onze core business ligt in de trailermarkt, waarin wij een toonaangevende positie hebben verworven door onze passie voor het leveren van hoogwaardige producten en ongeëvenaarde service aan onze klanten. Daarnaast hebben we door de jaren heen ook sterke relaties opgebouwd met diverse andere markten, waaronder tuincentra, de houthandel, weg- en waterbouwers, en park- en stadsinrichting.
Bij Trentwood geloven wij sterk in duurzaamheid en zetten wij ons in voor verantwoord bosbeheer. Wij selecteren zorgvuldig hout en houtproducten van gecertificeerde bronnen, waarbij wij rekening houden met milieuvriendelijke productieprocessen en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Door met Trentwood samen te werken, draagt u bij aan het behoud van onze waardevolle bossen en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Onze klantrelaties staan centraal in alles wat wij doen. Wij geloven in een partnerschap met onze klanten, waarbij wij nauw samenwerken om hun specifieke behoeften volledig te begrijpen. Ons ervaren en deskundige team staat altijd klaar om advies en begeleiding te bieden bij het maken van de juiste keuzes voor uw projecten. Wij luisteren naar uw ideeën, bieden op maat gemaakte oplossingen en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Met onze probleemoplossende benadering gaan wij verder dan alleen het leveren van hout en houtproducten. Wij begrijpen dat elk project uniek is en dat er uitdagingen kunnen ontstaan. Ons team is goed getraind in het identificeren en aanpakken van problemen, waardoor wij flexibel kunnen inspelen op uw specifieke vereisten. Samen met u brainstormen wij graag om creatieve oplossingen te vinden die perfect aansluiten bij uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar bamboe vloeren, hardhouten vloeren of andere hout-en/of bamboe producten, u kunt erop vertrouwen dat u bij Trentwood producten van de hoogste kwaliteit ontvangt.

Bij Trentwood begrijpen wij dat u zich wilt richten op uw projecten zonder u zorgen te hoeven maken over logistiek en levering. Daarom bieden wij een uitgebreide ontzorgingsservice aan. Van het regelen van het transport tot het tijdig leveren van uw bestelling, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Wij zijn als bedrijf gestart in 2017 en hebben destijds voor Terra gekozen daar er verschillende groottes aan units gekozen kon worden.